Vi har erfarenhet och kunnande

Sisjöns Bilservice Group i Askim i södra Göteborg är en mindre bilverkstad med brett kunnande. Det innebär ett komplett serviceutbud i kombination med ett personligt bemötande. Vi utför både reparationer och förebyggande bilservice. På däcksidan erbjuder vi även förvaring dina däck. Vår personal är erfaren och kunnig och är noga med att alltid föra en öppen dialog med våra kunder. Som kund ska du alltid ska känna dig trygg när du lämnar in din bil hos oss. Det ska vara enkelt att vara bilägare!

En kär ägodel som kräver mycket omsorg

För många av oss människor är bilen en av de viktigaste ägodelarna. Men om bilen ska fungera som vi vill krävs det en hel del omsorg och kunskap. Som ägare av en modern bil är det inte alltid så lätt att veta hur man ska ta hand om sitt fordon på rätt sätt. Det är därför vi på Sisjöns Bilservice Group finns. Vi har mer än 30 års erfarenhet och ett gediget kunnande. Därför kan vi garantera att du som kund får den service som just din bil behöver. Genom en öppen dialog om vad som behöver åtgärdas gör vi allt vi kan för att undvika att du som kund ska känna dig lurad eller besviken. Vi vill ha nöjda kunder som återvänder. Det är så långa affärsrelationer byggs!

Ett brett utbud av tjänster

På Sisjöns Bilservice Group vill vi erbjuda dig ett så brett utbud av tjänster som möjligt inom bilservice. Med hjälp av motordiagnostik genomför vi omfattande felsökningar innan vi reparerar sedan eventuella skador på din bil. Självklart utför vi även kontinuerlig service för att förebygga fel och skador på din bil.

En bilverkstad