Bilverkstad Göteborg

Hos oss hittar du en erfaren & välutbildad Bilverkstad, vi innehar kunskap om de flesta populära bil märken. Är du ute efter en smidig & prisvärd reparation? Besök vår Bilverkstad i Sisjön!

Bilverkstad Göteborg - Kunnig personal med rätt kunskap tar hand om din bil!

Sisjöns Bilservice Group utför alla möjliga reparationer som behöver göras på din bil, är det någon lampa som lyser på panelen? Besök oss, så kan vi åtgärda det. Oavsett omfattning på problemet, är vi säkra att vi kan hjälpa dig! Att äga bil ska vara enkelt tycker vi!

Med den senaste utrustning och över 30 års erfarenhet gör vi felsökningar på bland annat motor och bromssystemet, är det kanske så att bilen slutat startat och du misstänker motorhaveri? Ta det lugnt & kontakta oss, vi löser dina problem kostnadseffektivt!

Vi har över 30 års erfarenhet, det innebär att vi sett det mesta. Är det så att du råkat ut för ett ovanligt fel där du inte hittar några lösningar? Då är du välkommen till oss! Kontakta oss, så ser vi hur vi kan hjälpa dig!

Vi har hög kunskap & erfarenhet om de flesta bilmärken. Därför när du låter Sisjöns Bilservice Group vårda din bil får du korrekta reparationer & lagningar enligt rekommendationer från biltillverkaren. Allt smidigt & enkelt!

Bilverkstad Göteborg - Originaldelar med 2 års garanti!

Söker du en bilmekaniker med drop-in? Välkommen in till Sisjöns Bilverkstad!

På alla våra lagningar och reparationer får du 12 månaders garanti på utförda arbeten, på delarna däremot som är direkt från leverantör får du 2 års garanti. Med oss kan du alltid känna dig trygg!

Med service utfört med korrekta mellanrum bibehåller bilen även sitt värde bättre och du sparar genom att undvika höga oförväntade reparationskostnader,  Välkommen till Sisjöns Bilservice Group AB!

Vi använder endast originaldelar!

Alla våra reparationer & tillagningar utförs med delar som är godkända och skapade av biltillverkaren, på så sätt kan vi ge dig 2 års garanti!

Vi har hög kunskap om de mest populära bilmärken!

Hos oss kan du förvänta dig hög kunskap & lyhörda medarbetare, vi vårdar din bil med högsta försiktighet & noggranhet!