Däckbyte Sisjön

Hos oss hittar du en erfaren & välutbildad Bilverkstad med kunskap om däckservice, vi innehar kunskap om de flesta populära bilmärken. Är du ute efter en smidig & prisvärd däckbyte eller däckservice? Besök vår Bilverkstad i Sisjön!

Däckbyte Sisjön av högsta kvalité!

Har det blivit dags för däckbyte? Besök oss och slå dig ner och njut av en kopp kaffe medan vi skiftar från sommardäck till vinterdäck eller vice versa. Vi arbetar med den nyaste tekniken i ett modernt & kunnig verkstad. Vi hjälper dig även med rådgivning och finns som stöd för att besvara dina frågor och andra punkter som kan dyka upp under processen. Har du inte plats att förvara dina däck hemma? Det gör inget, vi erbjuder även däckhotell i vår kompletta däckbytes lösning!

Kontakta oss, vi löser däckbytet!

Från 295:-

Ta med dina hjul till oss så skiftar däck vi medan du väntar, tidsbokning eller drop-in. Självklart så bjuder vi på kaffe!

Från 800:-

Vi förvarar och byter dina däck per säsong, tidsbokning gäller!

Däckbyte Sisjön - Bibehåll säkerheten med vår däckservice!

Behöver du kontrollera däcken? Välkommen in till Sisjöns Däckbyte!

Har du råkat ut för en däckskada eller behöver rådgivning kring ett problem du upplever som till exempel att bilen går ojämnt och drar åt ena sidan? Då är du mer än välkommen in till oss. Vi kan hjälpa dig med följande:

  • Balansering
  • Däckomläggning
  • Däckbyten
  • Skiften
  • Däckreparationer
  • Säsongsförvaring
  • Rådgivning 

Vi använder den senaste tekniken!

Hos oss blir din bil omhändertagen med den senaste tekniken och i en modern verkstad. Allt utav högsta kvalité!

Spara tid & vila en stund

Att byta däck kan vara svårt och lätt bli en dyr historia, vi löser problemet åt dig medan du kan sitta en stund & njuta av en kopp kaffe!