Bilservice Sisjön

För att bilen ska fungera bra, vara driftsäker och få en lång livslängd behöver den förebyggande service med jämna mellanrum.

Bilservice Sisjön - Vi erbjuder service enligt serviceboken, basservice eller fullservice!

För att säkerställa att din bil fungerar bra, är driftsäker och får den livslängden den förtjänar behöver den genomgå förebyggande service med jämna mellanrum. I många nya bilar får föraren ett meddelande när det är dags att utföra en ny service, medan på äldre bilar får man oftast hålla koll i Serviceboken.

Oavsett om du har en ny, eller gammal bil så kan vi på Sisjöns Bilservice Group hjälpa dig att hålla bilen vid god hälsa, på så sätt ökar även din säkerhet & bilens livslängd håller som lovat. Vi använder endast originaldelar för att garantera kvalité som annars är svår att få.

En bassservice ska ses som ett komplement till de ordinarie utförda serviceintervallerna som biltillverkaren rekommenderar. På så sätt är basservice ett billigare alternativ för att hålla bilen i form. Men det innebär att det inte ersätter den rekommenderade fullservice intervallen som tillverkaren angivit!

En fullservice innebär en komplett undersökning av bilen. På så sätt får du en helhets överblick på fordonets konstruktion & även får reda på ev lagningar som behöver utföras. På så sätt är en fullservice som en kontroll för att säkerställa att bilen mår bra men också att den är fullt brukbar och innehar säkerheten som fanns vid köpet av bilen! En fullservad bil med korrekta mellanrum är ett välmående fordon!

Bilservice Sisjön - Vi avslutar med stämpel i boken!

Bilservice Sisjön - Vi lämnar 2 års garanti på delar & 12 månaders garanti på utfört arbete

På alla våra lagningar och reparationer får du 12 månaders garanti på utförda arbeten, på delarna däremot som är direkt från leverantör får du 2 års garanti. Med oss kan du alltid känna dig trygg!

Med service utfört med korrekta mellanrum bibehåller bilen även sitt värde bättre och du sparar genom att undvika höga oförväntade reparationskostnader,  Välkommen till Sisjöns Bilservice Group AB!

Endast original delar!

Vi använder delar som kommer direkt från biltillverkaren, där av kan vi också ge 2 års garanti! En säkerhet för dig som kund.

Vi följer riktlinjerna som biltillverkaren angivit

Vi utför servicen enligt riktlinjerna och anvisningarna som biltillverkaren givit, på så sätt är vår service full certifierad & av högsta kvalité!