Kontrollerad och auktoriserad

På Sisjöns Bilservice i Askim har vi många års erfarenhet av verkstadsbranschen och ett gediget kunnande om det mesta som rör bilservice. Med andra ord vet vi vad vi talar om när det gäller bilar. Men för att du som kund alltid ska känna dig trygg med att lämna din bil hos oss erbjuder vi självklart även generösa garantier. Läs mer om vår garanti nedan.

Vår garanti

När du lämnar din bil på Sisjöns Bilservice Group är den i säkra händer. Men för att du som kund verkligen ska känna dig trygg lämnar vi även en generös garanti. På utförda reparationer gäller alltid en garanti på 1 år eller 1000 mil . Dessutom arbetar vi endast med originaldelar, vilket innebär att du som kund har hela två års garanti på alla reservdelar vi använder.

Bilverkstad

Auktoriserad bilverkstad

Tack vare EU:s gruppundantag (EG) nummer 1400/2002 behöver du som kund inte längre lämna in din bil för reparation på en märkesverkstad för att nybilsgarantin ska gälla. I stället kan du välja att lämna in din bil på vilken verkstad som helst. Detta för att gynna konkurrensen och för att du som kund alltid ska kunna välja den bilverkstad som just du har högst förtroende för. Sisjöns Bilservice Group arbetar med Renault, Audi, Peugeot, Volkswagen och Volvo. Men vi servar och reparerar självklart även bilar av andra märken.