Ett brett serviceutbud som gör det enkelt för dig att vara bilägare

Audi – Volvo- Volkswagen – Skoda – SAAB – Renault – Peugeot – MC-service

På Sisjöns Bilservice Group i Askim vill vi göra det enkelt för dig att vara bilägare. Därför erbjuder vi ett så brett utbud av servicetjänster som möjligt, allt från motorreparation och bromsbyte till justering av torkarblad och däckbyte. Nedan kan du läsa mer om våra olika tjänster och på sidan ”Garanti” kan du läsa om vilka märken vi är auktoriserade på.

SISJÖNS BILSERVICE

Reparationer

Vi utför bland annat bromsbyte, kamremsbyte, däckbyte, motorreparation, avgassystems-reparation och mycket mer. Med hjälp av motordiagnostik genomför vi även felsökningar på såväl gamla som nya bilar. Just felsökning är något vi på Sisjöns Bilservice Group i Askim
specialiserat oss på och har stor erfarenhet av. Självklart är verkstaden även utrustad med de senaste programvarorna. Vi samarbetar dessutom med bilprovningen.

Bilservice

Sisjöns Bilservice Group reparerar inte bara din bil när den gått sönder, utan servar den självklart ävne kontinuerligt för att förebygga eventuella fel och skador. Du behöver med andra ord inte göra ett återbesök hos bilprovningen efter att vi har reparerat din bil. I vår bilservice ingår bland annat kontroll av bromsbelägg och batteri, justering av torkarblad och påfyllnad av kylarvätska, olja och spolarvätska. Med mera. Vänta inte för länge med att kontakta oss bara. Det är viktigt att ta hand om din bil!

Däckservice

Det är inte bara bilen som behöver servas, även däcken kräver vård. Vi på Sisjöns Bilservice Group i Askim är därför noga med att erbjuda en omfattande däckservice. Lagar punkteringar och kontrollerar däckens lufttryck och allmänna kondition varje gång det är dags för ett däckbyte inför vintern respektive sommaren.